shadow

Buitenlandse loterijen

Steeds meer mensen doen mee met buitenlandse loterijen. De hoofdprijzen zijn een stuk hoger dan bij de Staatsloterij en het imago van de Staatsloterij heeft schade opgelopen door het voorval met niet verkochte loten die meededen in de trekking. Meedoen met buitenlandse loterijen  is tegenwoordig erg eenvoudig!

Meedoen met

Ook vroeger deden al veel Nederlanders die woonachtig waren in de grensstreek mee met Duitse en Belgische loterijen. Als ze in het weekend over de grens gingen tanken, sigaretten gingen kopen en nog wat boodschappen deden, kochten ze ook meteen loten voor de Duitse Lotto of de Belgische EuroMillions loterij.
Voor mensen die niet vlakbij de grens wonen of voor mensen die graag mee willen doen aan de Amerikaanse, Italiaanse en Spaanse miljoenenloterijen, waren er geen mogelijkheden om mee te doen aan deze buitenlandse loterijen.

Loten kopen via internet

Even naar Amerika vliegen om loten te kopen voor de Powerball loterij met ’n hoofdprijs van een half miljard dollar is te gek voor de meeste mensen. Een lot wordt op deze manier ook een dure grap. Dankzij sites als buitenlandseloterijen.com  kan nu iedereen voordeling meedoen met buitenlandse loterij.
Loten koop je via internet en kosten een paar euro of een paar dollar per lot. Je hebt de keuze uit tientallen bekende, internationale loterijen, waaronder Euro Millions, Powerboll, de UK Thunderball, de Spaanse El Gordo Loterij of de Italiaanse lotto. Dit zijn allemaal loterijen waar de hoofdprijs oplopen tot een veelvoud van de hoofdprijsjes van Nederlandse loterijen. Steeds meer buitenlandse loterijliefhebbers kopen online loten voor deze internationale loterijen en doen op deze manier mee voor de jackpots.

Een ander voordeel van loten kopen via internet, is ook dat het prijzengeld automatisch wordt bijgeschreven op je account. Je hebt dus geen gedoe meer met het zoeken van het winnende lot tussen het oud papier of in de keukenla. Je loopt dus nooit meer gewonnen prijzen mis als je via internet je loten koopt!

 

buitenlandse loterijen