shadow

Facebook Signal

Facebook komt continu met innovatieve producten en diensten. Een nieuwe app die dit jaar is geïntroduceerd is Facebook Signal. Dit is een applicatie die op de computer wordt gebruikt. Deze applicatie is op dit moment alleen te gebruiken op de desktop. Het is dus nog niet mogelijk om Facebook Signal te gebruiken op de telefoon of tablet. Of er een app gaat verschijnen voor de telefoon of tablet, is nog niet bekend. Tot heden wordt deze applicatie alleen gebruikt door mensen die hiervoor toestemming hebben. Lees snel verder wat de Facebook Signal app is.

Social media concept
Social media concept

Facebook Signal gebruiken

Deze desktop applicatie maakt het makkelijk om de laatste nieuwsberichten weer te geven en te filteren. Niet alleen de laatste maar ook de meest populaire berichten kunnen via Facebook Signal worden bekeken. De selectie van de nieuwsberichten worden gemaakt door middel van een speciale algoritme. Hoe meer bepaalde nieuwsberichten worden gedeeld of geliked, hoe eerder de berichten worden weergegeven onder het kopje ”populaire berichten”. Wat ook zeer handig is aan deze applicatie, is dat u bepaalde nieuwskanalen of journalisten direct kan volgen. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. De functie waarmee u bepaalde berichten op kunt slaan maakt de applicatie zo goed.

Facebook Signal downloaden

Waar kan ik de Facebook Signal applicatie downloaden? Op dit moment is het niet mogelijk om deze applicatie te downloaden. De applicatie kan op dit moment alleen worden gebruikt door mensen die geverifieerd zijn. De officiële lancering van Facebook Signal is helaas nog niet bekend. Het is dus afwachten wanneer de applicatie door iedereen kan worden gebruikt. Wilt u weten wanneer Facebook Signal wordt geïntroduceerd? Dan moet u http://fbinfo.nl/facebook-signal-trending-nieuws-direct-op-je-desktop/ deze pagina direct toevoegen aan uw favorieten. Elke update die plaatsvindt over Facebook Signal wordt direct gepubliceerd op deze website.