shadow

Het vinden van je perfecte trouwjurk in drie stappen

Het vinden van je perfecte trouwjurk in drie stappen

Wanneer je ten huwelijk bent gevraagd, wil je niks liever dan er op de grote dag zo mooi mogelijk uitzien. Eigenlijk moet alle aandacht gaan naar de bruid. Het dragen van een perfecte bruidsjurk is daarbij essentieel. Maar hoe vind je deze perfecte jurk? Er is zoveel keus. Misschien kunnen de volgende tips je helpen.

Rondkijken

Als eerste is het handig om op internet rond te kijken welke opties er allemaal zijn. Er zijn veel verschillende modellen jurken beschikbaar, veel verschillende kleuren, en veel verschillende stoffen. Door te weten wat er allemaal op de markt is, kan je gaan onderscheiden wat je vooral wel wil, maar ook wat je vooral niet wil. Ook kan je alvast keuzes maken over bijvoorbeeld het model. Wil je bijvoorbeeld een zeemeerminnenjurk of wil je een wijder uitlopend model, zoals een prinsessenjurk? Wil je wel of geen sluier? Wil je in het wit of gaat je voorkeur uit naar een kleur?

Passen passen passen

Wanneer je ongeveer weet wat je wel en niet wil, wordt het tijd om naar een bruidsmodezaak te gaan. Daar kan de jurken aanpassen en zie je of ze echt zo mooi staan als dat je dacht. De medewerker kan er ook wat advies geven over wat mooi kan staan bij jouw figuur en jouw lichaam. Je kan een jurk wel op je eigen lichaam visualiseren, maar of het daadwerkelijk mooi uit komt, is maar de vraag. Met het daadwerkelijk aantrekken van de jurk kan dat wel.

Wees op je mooist

De laatste tip heeft eigenlijk niet zozeer iets met de jurk te maken, maar meestal met jou als persoon. Als je echt wil stralen op de grote dag, is het handig dat jij goed in je vel zit en dat je je op en top mooi kan voelen. Baal je van die paar kilo teveel rond je buik of zou je graag iets gespierdere armen willen hebben? Begin dan op tijd om er iets aan te doen. Als jij niet 100% tevreden met jezelf bent, zullen anderen dat ook zien. Dat straal je uit. Dat zou jammer zijn, je bent mooi