shadow

Microdosing goedgekeurde homeopathische pijnbehandeling

Pijnbeheersing. microdosing injecteerbare ampullen

Invoering

Ongeveer 25-35% van de wereldbevolking heeft medische behandeling nodig voor reumatische aandoeningen.In geïndustrialiseerde landen wordt ongeveer 40-50% van de totale bevolking getroffen (het percentage is hoger vanwege een zittende levensstijl, voedingsgewoonten, levensstijlkeuzes, enz.). Er is niets meer invaliderend dan pijn, en patiënten zijn bereid verschillende pijnbehandelingsprotocollen te ondergaan, al dan niet conventioneel, om moeilijke pijnsymptomen en -sensaties te verlichten.

Veel patiënten kunnen geen allopathische geneesmiddelen (NSAID’s) gebruiken of krijgen te maken met tijdelijk gebruik van NSAID’s. Een bijzonder onderscheidend en innovatief kenmerk van microdosing injecteerbare geneesmiddelen voor pijnbestrijding is dat ze zijn ontworpen met inachtneming van de wetten van acupunctuur / neuroreflexologie.

Als een naald in een acupunctuurpunt, activeren microdosing injecteerbare geneesmiddelen voor pijnbestrijding reflexreacties, waardoor chemische mediatoren tegen pijn vrijkomen, anders dan het intrinsieke effect van een enkel bestanddeel dat in elk homeopathisch preparaat wordt geselecteerd. Het therapeutische effect is onmiddellijk bij acute en progressieve pijn en constant bij chronische pijn. De werking van homeopathische microdoses (X; C) heeft geen nadelige bijwerkingen, vermijdt tolerantierisico’s en farmacologische overbelasting van katabolieten in de celmatrix en organen.

Microdosing-medicijnen voor pijnbeheersing

microdosing Pain Management Injectables, ontwikkeld in het Research Study Center van microdosing Laboratories na een intensieve onderzoeksstudie, kan worden beschouwd als een nieuwe grens voor de behandeling van gewrichtspijn, artrose en myofasciale pijn. Deze medicijnen zijn samengesteld volgens de meest recente kennisverwervingen op het gebied van neurologie en fysiologie. Hun structuur combineert 20 jaar ervaring in homeopathische pijnbehandeling en acupunctuur met een hypermoderne formule.

Waarom u microdosing Injectables moet gebruiken voor pijnbestrijding

microdosing injecteerbare geneesmiddelen voor pijnbestrijding zijn homeopathische injecteerbare geneesmiddelen geregistreerd voor intramusculair, subcutaan of intradermaal injectiegebruik en geregistreerd bij de FDA.

microdosing injecteerbare geneesmiddelen voor pijnbestrijding zijn in het bijzonder bestudeerd voor mesotherapie of intramusculair gebruik. Hun speciale formulering, gebaseerd op de wetten van de Homeopathie (verdunning en versterking van het ruwe ingrediënt), geeft deze medicijnen de volgende voordelen:

- Geen lokale of algemene allergische reacties
- Geen nadelige bijwerkingen op korte en lange termijn
- Geen contra-indicaties
- Veilig gebruik tijdens zwangerschap
- Geen interactie met andere medicijnen
- Optimale interactie met andere microdosing-injecteerbare geneesmiddelen voor  pijnbestrijding